Tantra kursus tantra dk

tantra kursus tantra dk

KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give Uden tantra havde jeg sandsynligvis stadig været halv-utilfreds skolelærer med sikker indtægt og sikker øv-følelse! Ofte er det . Send det venligst til min mail [email protected] Hjerte tantra kursus. D. 1. december og 2 december - Et inderligt 2 dages forløb! Den dybeste kærlighed er i dig og kan aldrig være en andens, dette kursus åbner og skaber den direkte kontakt til den evige Udgangspunktet i Hjerte-tantra arbejdet er, at kærligheden bor indeni os selv. Tilmelding: [email protected] Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår.

Chat room gratis escort in denmark

Efter at have tilbragt en hel weekend med meget tætte samtaler og indvielser i den forunderlige tantraverden, er jeg simpelthen blevet hooked på at lære mere. Den traditionelle erotiske tantra giver guidelines til et raffineres liv og sexliv — på fuld blus — livet igennem. Dansk English Dansk Norsk Svenska. Ofte har vi lyttet til par, som ikke rigtig rører ved hinanden. Our passions and desires versus the power to become conscious and lucid are the dynamics of Tantra. Dejligt med virkelig god vejledning, og at få at vide, at der ikke er forkerte følelser.

tantra kursus tantra dk

Vi Inviterer Dig Til At Opleve Vores Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Tantrakursus Kurset er åbent nu København Tantra. Hvordan afholdes kurser hos Tantric Meetings? vil du lære dig selv bedre at kende? hvad er tantra og hvordan kan man bruge det i sit liv? Kærlighedshjulet - kursus i tantra. Tantrakursus på Samsø. Lad kærlighedens helbredende dynamit vise vejen hjem Kom i bevidst kontakt med den evigt vibrerende energi som findes dybt inde bagved seksualitet, lyst og frygt. Lær at tiltrække det du virkelig længes efter og drømmer om. Velkommen hjem....


Det er nemt at afmelde sig fra vores emailingliste! Jeg har fået en ny glæde ved min egen krop og ved min kones, samt en masse konkrete aftaler og gode ideer til, hvordan vi kan bruge det fremover. Og selvfølgelig vil I lære både at give flirts sex århus modtage tantramassage — en af de fineste måder, man kan bekræfte sit parforhold. Det tantra intensiv kursus giver de studerende alle de værktøjer og den viden, de behøver for at leve livet fuldt ud hvert eneste sekund, vende selve livet til en glædesfyldt rejse for selvudvikling og selvrealisering. Mine sanser blev virkelig stimuleret. Den lange tur fra Jylland var mere end det hele værd. Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstanter og naturlige tantra kursus tantra dk af dit liv — noget du værdsætter, sætter tid af til og gør rum til. Glæd dig til at mærke roen og kærligheden omfavne dig når du ankommer til Center for Indre Fred på Samsø, hvor Kærlighedshjulet bliver afholdt. The secret sexual practices turn your life into a magic wheel of spiritual progress and self-awakening. Tak fra hjertet for den oplevelse: Tantra massage kursus, tantra kursus tantra dk, Aarhus, Aarhus. Du behøver ikke have kendskab til meditation, yoga eller spiritualitet — men det er heller ingen ulempe om du har. It is not a philosophy but a way of living life. Gratis intro random chat århus luder hver måned Holdene er åbne for nye deltagere til og med marts For betalingsinfo, tantra kursus tantra dk, klik. Til jer, som enten oplever at være kørt fast i daglige rutiner eller til jer, som ønsker ny inspiration til parforholdet kan undervisning i tantra til par være en mulighed. The techniques we practice in a group does not contain any form of erotic practices, all erotic exercises are homework. Tak for et meget udfordrende og virkningsfuldt kursus. More than learning how to access the immense power of the erotic energy and achieve multiple ecstatic orgasms, that will bring about even more profound realizations and allow you to experience directly the nature of consciousness, your essence beyond mind and personality, the core of your own immaculate Heart.
Introduktion til Tantra Weekend Workshop - Tantrakursus på Samsø