Massage til mænd tantra kursus for par

massage til mænd tantra kursus for par

Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Få steder oplever vi os selv så direkte og intenst, som når vi tillader berøring og nærhed til et andet menneske. Det er sundt, nødvendigt og så livsbekræftende at erfare kropslig. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske tiltrækning og kærligheden i jeres parforhold. En kvinde kan vælge mellem en mandlig og en kvindelig massør, mens en mand altid vil få massage af en kvindelig massør. Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage..

Soft sex gratis sexdate

Vi vil grine, undersøge, udtrykke, meditere, connecte, forstå, danse, berøre — modtage og give. Det ene kursus havde bedre held med vejret, og vi var udenfor i solskin. Før nogen øvelser bliver sat i gang vil jeg tale om hvor enormt vigtigt det er i tantra, at lægge mærke til og markere sine personlige grænser, at være helt tro overfor dem og værne om dem. Ønsker at alle må få lov at opleve dette. Kvalitet og nydelse, det er tantraens væsen. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Kurset havde kursister fra Danmark og Norge, unge og mere modne i en dejlig blanding.

massage til mænd tantra kursus for par

Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske tiltrækning og kærligheden i jeres parforhold. En kvinde kan vælge mellem en mandlig og en kvindelig massør, mens en mand altid vil få massage af en kvindelig massør. Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. Tag på tantrakursus i paradisets have. På sommertantra lærer du og din partner at elske hinanden dybt og inderligt. Tantramassage, workshops og kursus i tantra. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra partner. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Især ny indsigt i hvordan jeg selv kunne lide at blive kærtegnet og hvordan jeg kunne dig at score med meditation. Sådan lød overskriften i uge 12 i Alt For Damerne. Den omtalte mand er Vilhelm Kruse fra Tantraværkstedet og meditationen er scoremeditation.

Vi udforskede naturens hemmeligheder på kursusstedet. Fordelen ved at deltage i en lukket, committet gruppe, er bl. Meget tantra foregik foran pejsens knitrende ild, og det var hyggeligt. Jeg føler, at det er som om sjæl, ånd og sexualitet blev til ét. Vi vil guide jer igennem polaritetsøvelser, energiøvelser, vejrtrækningsøvelser, bevidsthedsudvidende øvelser, meditation og afslapning, øjenkontakt og kommunikationsværktøjer, som støtter jer. Da jeg bare har brug for at blive holdt om, trækker jeg ham ind til mig for at vi kan mødes i en omfavnelse. Berøring, kærtegn, knus, varme, nærvær og fortrolighed stimulerer også frigørelsen af lykke-hormonet oxytocin. Her er to videoer hvor jeg fortæller om mine workshops: Seneste artikler Er tantra farligt? Promovering af events Promover dit event Sælg billetter online Promover konferencer Promover musikarrangementer Promover sportsarrangementer Promover comedy events Promover madkurser. Hvordan finder du styrken til at tage ansvar i dit liv?
tantra massage for men


Call girl københavn prostituerede i århus


Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Har du lyst til at være i tæt kropskontakt med et menneske, du ikke kender? Hvad er vores hjertes længsel og hvordan kan vi forblive tro mod os selv?

massage til mænd tantra kursus for par